2013. szeptember 16., hétfő

Mi lesz még itt? (part II)

Ígértem, hogy a népszerűbb, nagyobb érdeklődésre számot tartó filmek is terítékre kerülnek. Íme néhány ezek közül, a hazai bemutatójuk dátumával.

Vakszerencse - Első pillantásra nem tűnik különösebben érdekesnek, főleg, hogy a trailer szinte minden poént lelő. Hátha csalódunk... hátha. (bemutató: szeptember 26.)

Metallica Through the Never - Metallica koncertfilm hazánkfia Antal Nimród rendezésében? Hmm... (bemutató: szeptember 27.)

Majd újra lesz nyár - Nem akarunk Burok 2-t, nem akarunk Burok 2-t!! Plusz kedvenc fiatal színésznőmre igazán ráférne már valami tisztességes mozi. (bemutató: október 3.)

Paranoia - Ha lehet hinni az eddigi kritikáknak, az év egyik leggyengébb filmje. Pedig a trailer kifejezetten pofás. Kár érte... (bemutató: október 3.)

Iron Sky - Hihetetlen, hogy nem végzi rögtön DVD-ként a boltok poros hátsó polcain. A magyar forgalmazónak valószínűleg az igencsak beteg alapötlet keltette fel az érdeklődését. Ki tudja, akár még szórakoztató is lehet... hátha készült egy jó B-film. (bemutató: október 10.)

Carrie - Hogy mi értelme ennek a feldolgozásnak, azt ne kérdezzétek. Ettől függetlenül Chloe Grace Moretz alakítása jónak tűnik, bár ő mikor nem játszik jól... (bemutató: október 17.)

Időről időre - Az Igazából szerelem alkotója bedob a mozikba egy új romantikus vígjátékot? Ott a helyünk, nem vitás! (bemutató: október 17.)

Turbó - Szokásos Dreamworks-projektnek tűnik, de ne legyen igazam. (bemutató: október 17.)

Szupercella - Stallone és Schwarzenegger egy filmben? Lehet, nem várom meg a Feláldozhatók 3. premierjét... (bemutató: október 24.)

Derült égből fasírt 2. - Avagy az animációs részleg rákapcsol az év vége felé. Ezt is trilógiává akarják bővíteni? Valószínűleg az lesz belőle... (bemutató: október 31.)

Last Vegas - Maximum a főszereplők miatt. Fiatalabb társaik ugyanis már bebizonyították, hogy ez az alapötlet maximum egyszer sülhet el... közepesen. (bemutató: október 31.)

Végjáték - A rendezőtől félek egy kicsit, de a könyv jó. Talán a film is az lesz... (bemutató: november)

Phillips kapitány - Díjakra sem tartják esélytelennek Paul Greengrass hamarosan behajózó filmjét, ami számomra főleg azért lesz érdekes, mert olyan, mintha Schilling Árpád rendezné Eperjes Károlyt. (bemutató: november 7.)

Thor: Sötét világ - Az első rész nekem bejött, úgyhogy kíváncsian várom, merre halad tovább a kalapácsos sztorija. (bemutató: november 14.)

A jogász - Napjaink talán legfoglalkoztatottabb színésze kétségkívül Michael Fassbender. Kíváncsian várom, mire jutottak Ridley Scott rendezővel. Az alapsztori mindenesetre nem rossz. (bemutató: november 14.)

Justin, a hős lovag - Az animációs részleg mindent belead. Maga a film egy kliséhalomnak tűnik, de ne legyen igazam... (bemutató: november 14.)

A Mikulás mentőakció - Idén sem ússzuk meg agymosás nélkül. (bemutató: november 21.)

Az éhezők viadala - Futótűz - Minden adott az újabb kasszarobbantáshoz. (bemutató: november 21.)

Jégvarázs - Egyelőre hatalmas csalódás, de remélem csak arról van szó, hogy altatnak... hogy aztán annál nagyobbat robbanjon a film. A Rontó Ralph útján kéne tovább menni! (bemutató: november 28.)

Elpuskázva - Tucatvígjátéknak tűnik, de talán az ígéretes alapötlet megmenti. (bemutató: december 5.)

A hobbit - Smaug pusztasága - Legyen már december! (bemutató: december 12.)

Walter Mitty titkos élete - Ez vagy iszonyú rossz lesz vagy az év egyik legjobb filmje. (bemutató: december 26.)

47 ronin - Neo megint kiválasztott lesz. A film pedig nagyon remélem, hogy feliratos... (bemutató: december 26.)

Pulykaland - Ha még mindig nem tudtál választani az ünnepi menüből... (bemutató: december 26.)


3 megjegyzés:

  1. A paranoiában a brada' van, azaz Liam Hemsworth.

    G.G.

    VálaszTörlés
  2. IRON SZKÁÁÁJ! :-))

    Érdekel a 'Talicska, Időről időre, A jogász esetleg Phillips kapitány. Meg persze a Snowpiercer :-)

    G.G.

    VálaszTörlés

BEST OF 2023 - MOVIES / A legjobb filmek

73. A szörny 72. Asterix és Obelix: A Középső Birodalom 71. Megtorlás   70. Transformers: A fenevadak kora 69. The Electro-Rocker 68. Barátn...