2012. november 7., szerda

Apa ég!Vannak dolgok, amikre nehéz jelzőt találni...
Objektíven: Donny tizenévesen apa lett, és egyedül nevelte Toddot annak tizennyolcadik születésnapjáig. Azután évekig nem látták egymást, ám most Todd élete fenekestül felfordul, mikor Donny éppen az esküvője előtt állít be.

Szubjektíven: Legyen elég annyi, hogy kerek hét percig bírtam ezt a celluloid-hulladékot. A Ted-re jobban mérges vagyok, de azt legalább képes voltam végigülni. Ez semmi egyéb, mint a már szokásos Adam Sandler-bukta, amivel bizonyítja, hogy mindig képes lejjebb adni a színvonalból. A kritikai hasalás még csak hagyján, a közönség is távol maradt tőle. Nem tudom meddig lehet ezt így folytatni. Azt már meg sem kérdezem, hogy ilyen filmhez miért adja a nevét egy Susan Sarandon vagy egy James Caan. Nem hiszem, hogy ennyire rá lennének szorulva az anyagiakra. Sandlernek is jobb lenne, ha Spangol vagy Üres város kaliberű filmekkel próbálkozna. Azok jól állnak neki. Ez a humortalan idétlenkedés nem.

Kiknek ajánlom?
Senkinek.

Értékelésem: 0%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

BEST OF 2018 - FILMEK / FILMS

63.  Szupercella 2: Hades 62.  Szűzőrség 61.  Karácsonyi fény 60.  Tűzgyűrű 2 - Lázadás 59.  Predator - A ragadozó 58.  A víz érin...