2021. január 2., szombat

UPCOMING - 2021

TOP 10 film, amit a legjobban várok idén. A tavalyi hasonló listáról 4 film is helyet kaphatna itt (West Side Story, Lelki ismeretek, Dűne, The Way of the Wind) a halasztások miatt. De inkább vegyük úgy, hogy ez a négy film most a +1.

A 2021-re beharangozott alkotások bemutatóit sem szabad teljesen biztosnak vennünk, így próbálok azokra a filmekre összpontosítani, amikhez legalább egy előzetes már készült vagy más országban már bemutatták őket.
Ti miket vártok idén? A mozinyitáson kívül...
10. King's Man - A kezdetek
Nagyon vágyom már egy igazán szórakoztató, elborult akciófilmre. Bár az első két részt nem kedveltem különösebben, ennek az előzetese (egyelőre) meggyőzött. Remélem, nem kell csalódnunk.
9. The Beatles: Get back
Peter Jackson a Beatles-ről forgat? Izgalmasan hangzik!
8. Nincs idő meghalni
Lassan egy bő éve nincs ideje meghalni James Bondnak. Szeretném már látni, mire jut aktuális ellenfelével.
7. A Francia Kiadás
Ennek az agyalágyult Wes Andersonnak képtelenség nem várni a filmjeit. Összetéveszthetetlen stílus, páratlan képi világ és még a legkisebb mellékszerepekben is világsztárok.
6. The Father
Az előzetest látva nem csodálkozom azokon a véleményeken, amelyek azt mondják, Sir Anthony Hopkins és Olivia Colman jönnek a második Oscar-díjukért. Ez elképesztően ígéretes:
5. Halál a Níluson
Kérlek, mondjátok, hogy Kenneth Branagh nem szúrja el! Az mindenesetre biztos, hogy nem szinkronnal fogom nézni a filmet.
4. A kapitány küldetése
Ha Tom Hanks akcióba lendül, ott a helyünk a vásznak előtt! Paul Greengrass rendezővel eddig gyümölcsöző az együttműködésük, kíváncsian várom új filmjüket is!
3. A feleségem története
Ha van filmrendező, akinél biztos vagyok, hogy megfelelő érzékenységgel nyúl Füst Milán történetéhez, az Enyedi Ildikó.
Alig bírom kivárni a premiert!
2. A nomádok földje
Egy hatvanas éveiben járó nő mindent elveszít a gazdasági válságban. Felkerekedik, hogy Amerika nyugati vidékén lakóautójában modernkori nomádként élje tovább életét.
Látni akarom. Most.
1. Ennio: The Maestro
Ez is ritka, hogy dokumentumfilmet várjon a legjobban az ember... de mit lehet tenni, ha egyik legkedvesebb rendezőm forgat filmet a XX. század (talán) legnagyobb hatású filmzeneszerzőjéről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

BEST OF 2023 - MOVIES / A legjobb filmek

73. A szörny 72. Asterix és Obelix: A Középső Birodalom 71. Megtorlás   70. Transformers: A fenevadak kora 69. The Electro-Rocker 68. Barátn...